DIY for de helt små!

Det her er den perfekte gave til olde-/og bedsteforældre! Gør det nemt, billigt og personligt.

Vi har efterhånden haft en del krea-tid med Noam. Trylledej, indkøbsnet, tegninger/malerier, udklip og senest: JULEKUGLER. Han synes det er smadder sjovt at sidde med selv og jeg synes jo bare det er super hyggeligt. Ikke én ting ligner den anden. Det er altså bare helt unikke gaver at kunne give.

Den gule er lavet med gul og hvid fingermaling + guld bånd. Den blå er lavet med mørkeblå og metalic blå fingermaling + sort bånd. Jeg er vild med dem!

SÅ NEMT ER DET:

Vi har købt klare julekugler og fingermaling i Panduro. Båndet er fra Rema1000, det var en sampak med 2 for 10 kr.

Noam sad på sin stol med forklæde på og et stort underlag foran sig. Jeg puttede maling på underlaget og gav Noam én julekugle ad gangen. (Jeg tog det øverste af først. Den der sølv dims med snoren i.) Og så fik han faktisk bare lov til at give dem gas. Jeg lod dem ligge og tørre i en æggebakke. Når de var tørre, satte jeg dimsen med snoren på igen og bandt en lille sløjfe. Nemt, enkelt og smukt!

Det er kun fantasien der sætter grænser. Rigtig god fornøjelse!

 

 

Malene

Skriv et svar